X
 

Akce

Ne, 20. 8. 2023 - Po, 21. 8. 2023

Kurz steaků a omáček

Čas konání: 16.30

Místo konání: Bistrotéka Valachy

Vstupné: 3290 Kč

Pořadatel: Bistrotéka Valachy


Tomáš Černý je zkušený šéfkuchař, který má za sebou více než 300 škol vaření například v Pražském kulinářském institutu nebo Laboratoriu. Sedm let vedl restauraci La Finestra in Cucina, ze které se stala jedna z nejuznávanějších italských restaurací v České republice, a nyní je šéfkuchařem renomované restaurace Dejvická 34, která se objevila v průvodci MICHELIN GUIDE PRAGUE 2021 a dokonce se zařadila mezi 5 pražských restaruraci, které získaly ocenění BIB GOURMAND.

Menu:

Hovězí filet neboli biftek
Pepřová omáčka
Král steaků mezi šéfkuchaři – vysoký roštěnec
Holandská omáčka a její alternativy
Flap steak – neznámý steak s názvem Bryndáček
Máslová omáčka s lanýžem
Cajunské brambory
Míchaný listový salát s granátovým jablkem a medovým dresinkem

Zaujal vás tento kurz? rezervace@bistrovalachy.cz 

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: nám. Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika

Bistrotéka Valachy

  • Ulice: náměstí Práce 2523
  • Město: Zlín
  • PSČ: 76001
  • Stát: Česká republika